De groepsleerkrachten worden ondersteund door een aantal vakleerkrachten. Op school zijn daarvoor: een schooltuin, studio, werkplaats en een multifuntionele ruimte.

Muzische vorming: Ana Criado is onze vakleerkracht voor het muziekonderwijs. Zij verzorgt muziekonderwijs voor alle groepen, organiseert de jaarlijkse muziekavond en het muziekspektakel en ondersteunt de leerkrachten op het gebied van muziekonderwijs in de groepen. Ze werkt op maandag- en dinsdagochtend.

Bewegingsonderwijs: Esther Legerstee is onze vakleerkracht voor beweging. Zij verzorgt de gymlessen voor de midden- en de bovenbouw op maandag en donderdag (de onderbouw krijgt les van hun eigen leerkracht).

Handvaardigheid en creatieve vorming: Ellen Toet en Petra van Leeuwen zijn onze vakleerkrachten handvaardigheid en creatieve vorming. Ellen is verantwoordelijk voor het onderwijs aan de bovenbouw en Petra voor de handvaardigheidslessen in de middenbouw.

Buitenonderwijs: Johan Zandboer coordineert de lessen in en het onderhoud van onze buitenruimtes.

  • Het belang van een juiste pengreep

    Het belang van een juiste pengreep Waarom is de juiste pengreep zo belangrijk? Wie zich als kind aanwent om een pen/potlood op de juiste manier vast te houden, heeft daar zijn/haar hele leven profijt van. Een juiste pengreep voorkomt kramp...

    Lees meer...
  • 3-jarigen in de onderbouw

    3-jarigen in de onderbouw 3-jarigen in de onderbouw Als ze er aan toe zijn, kunnen kinderen van 3 jaar ook een aantal ochtenden in de week meedoen bij de kleuters. De kinderen blijven nog gewoon bij de peutergroep horen tot...

    Lees meer...

Kalender

wo 09 jan

Luizencontrole

vr 11 jan

ouder/kind lunch OB

vr 18 jan

Leerlingenraad

vr 25 jan

Studiedag, alle kinderen vrij

di 29 jan

Informatieochtend nieuwe ouders

vr 01 feb

Rapporten mee

wo 06 feb

Rapportmiddag

do 07 feb

Rapportavond & advies groep 8

do 14 feb

Nieuwsbrief 4

di 19 feb

muziekavond